ANNET TV INTRODUCTIE

Hallo mannen, 

Welkom op mijn thuispagina.
Laat ik mijzelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Annet, ik ben een spontane, 65 kg wegende TV prostituée van begin veertig met een slank postuurtje. Ik woon in het Noorden van Nederland in de provincie Groningen. Mijn woning biedt de benodige privacy en bezoekjes trekken niet de aandacht.

Ik ben beschikbaar op:

Dinsdag en vrijdag van 11.30 ’tot 2.30 (nacht) 
Maandag, en donderdag van 18.30 tot 2.30.

Ik ben een TV van niveau en qua seks zeer gemotiveerd. Verder ben ik mooi opgemaakt, intiem/geheel geschoren en draag graag zwarte lakkleding en wetlookkousen.

Annet qTox01

Via deze pagina probeer ik jullie te laten zien wie ik ben en wat ik allemaal graag op sexueel gebied mag doen. Jullie zullen kunnen genieten van een uitgebreide collectie pijpfoto’s, foto’s van trio’s en anale seks. Er zijn ook een aantal videofilmpjes aanwezig (meer volgen). Onnodig te vermelden dat een van mij hobby’s het maken van pornofoto’s is. Ik sta ook af en toe in het Nederlandse seksblad Candy.

Ik heb een onstilbare honger naar seks, maar spreek alleen af met mannen die echt serieus zijn. Ik heb echter geleerd dat door een telefoon gesprekje en het uitwisselen van emails of sms er een goede indruk van iemand verkregen kan worden. 

Wat zoek ik?

* Ik zoek gedistingeerde Nederlands sprekende 18+ mannen waarbij mijn voorkeur uitgaat naar blanke mannen met blauwe of lichtkleurige ogen.

Wat kun je van mij verwachten?

Voor seks neem ik graag de tijd en ik zal gedurende de tijd die je met me doorbrengt als een echte vriendin voor je zijn. 
Je kunt van mij ongeremd seksueel gedrag verwachten. Ik ben lekker hoerig en gewillig. Ik doe aan veilige seks (oraal en anaal), maar ik vind het wel geil wanneer je aan het einde van de rit je hete kwak in mijn gezicht spuit! Ik kan je zeer bedreven klaarpijpen en pijp je ook door nadat je bent klaargekomen.   Verder houd ik ervan lekker hard in m'n kontje geneukt te worden. Ik word ook supergeil wanneer je je paal zo uit m'n kontje m'n mondje propt, want dat is zo ordinair! 

Wat doe ik?
- anaal/dubbel anaal/pijpen tot het einde/massage met oraal happy  
   end/standje 69/deepthroat/trio/cumshot over het gezicht. 
   Tongzoenen doe ik ook, maar dan moet er wel een klik zijn.

Heb je speciale wensen? Laat het me dan even weten

Wat doe ik niet?

Rimmen/fisten,  en een andere man neuken doe ik niet.

Lijkt het je leuk een afspraakje met me te maken, stuur me dan een berichtje via de contactpagina.
Ik ben overigens heel integer, en zeer discreet!


Veel plezier op mijn pagina!!

Annet TVTERUG NAAR START

ANNET TV 2019